Sök skolaktivitet

Boka

Vi vill inspirera lärare och elever genom att erbjuda en rad olika aktiviteter och guidningar inom området naturvetenskap. Du som lärare kan även välja att besöka museet på egen hand med dina elever.

Aktiviteter och guidningar görs tillsammans med någon av våra pedagoger. Du kan även besöka museet på egen hand med din grupp. Om du vill komma till Biotopia med en grupp elever måste du boka besöket i förväg, även om ni väljer att se museet på egen hand. Vi får många bokningar under terminstid, så var gärna ute i god tid med din förfrågan! För samma klass kan du boka in max en aktivitet/guidning per termin.

Du kan söka lediga tider och läsa om våra skolaktiviteter i utbudsbokningen.

Om du har frågor om ditt besök kontakta oss via e-post, biotopia@uppsala.se eller tel 018-727 63  70 (tis-fre kl. 9 – 17). Vi börjar ta emot bokningar för höstterminen från och med mitten av augusti, och för vårterminen från mitten av december.

Pris

Priset för guidning eller aktivitet är gratis för förskolor och skolor (även friskolor) inom Uppsala kommun. För andra skolor kostar guidning eller aktivitet 800 kronor/klass. Besök på egen hand är gratis för alla.

Välkomna!