Invigning av fotoutställningen i Vasaparken!

21 augusti 2021, 11-17
Biotopia i samarbete med föreningen naturfotograferna
Vasaparken, utanför Biotopia
Ekonomikum

Idag inviger vi utomhusutställningen Vinnare och förlorare i svensk natur som startar sin Sverigeturné i Vasaparken utanför Biotopia. Utställningen är producerad av föreningen naturfotograferna och består av 35 st fotografier av svenska djur. Fotograferna som bidragit med sina bilder är alla medlemmar i föreningen och inkluderar bland annat Brutus Östling, Staffan Widstrand, Jan Grahn, Magnus Elander och Isabella Chowra.

Utställningen kommer att finnas i Vasaparken till och med 26/9, men idag blir en extra festlig invigningsdag, då vi bjuder på invigningstal, biholksverkstad för familjer och särskilda visningar utställningsproducent Magnus Elander och Mats Wilhelm från Naturfotograferna.

PROGRAM:

11.00-11.30 Invigningstal, utställningen öppnas

Den som är intresserad av att följa med på visning av utställningen kommer att kunna anmäla sig till att följa med på en visning på plats.

Varmt välkomna!

Infofolder Vinnare och förlorare2021

https://www.naturfotograferna.se/

Foton:

Stare, Thomas Jågas/N

Brushane, Brutus Östling/N

Åkerhumla, Anders Henriksson/N

Kronhjort, Jarl von Scheele/N

Järv, Tomas Lundquist/N

Info angående Covid-19

Utställningen är placerad på skärmar utomhus på gräsytor i Vasaparken. Vi ber alla besökare tänka på att hålla avstånd när man besöker utställningen och vara hemma om man har symptom. De guidade visningarna bokas vid ankomst och har begränsat antal platser.

Sök aktivitet