Vandring ut mot Bosjön

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Välkommen att följa med Friluftsfrämjandet Skutskär Älvkarleby på en vandring som går från Tallmon och ut mot Bosjön. Vi samlas vid Tallmons personalparkering och går över hängbron mot ridklubben där vi svänger av mot Bosjön. Vi följer grusvägen ut mot Bosjön (få se hur långt ut vi kan gå) och vänder sedan tillbaka. Vi följer grusvägen en bit för att sedan gå genom skogen längs bäckar och ängar tillbaka till hängbron och Tallmon. Någonstans längs vägen rastar vi och äter medhavd matsäck.

Vandringen är ca 6 – 7 km lång, är bitvis lite svårvandrad i ojämn terräng och beräknas ta 2 – 3 timmar inklusive rast – observera dock att hängbron över älven måste passeras.
Medtag eget fika/lunch och vatten. Klädsel: Rejäla skor och kläder efter väder.

Anmälan görs till Anneli Norman via mail: anneli.jangenby.norman@friluftsframjandet.se, SMS 070 1461979 eller via Äventyr

Covid-19
Var snäll och stanna hemma om du känner Dig minsta förkyld eller misstänker att du är på väg att bli sjuk. Vi håller avstånd under vandringen och vid pauser och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Kostnad 50 kr för icke medlem i Friluftsfrämjandet.

För de som kommer med tåg eller buss ligger busshållplats i närheten och det går att ta lokalbuss från Skutskärs järnvägsstation.

Sök aktivitet