Kurs i timmerlagning

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 21 april 2024
Uppsala kommun
Hammarskog
Hammarskogs vägskäl

Kursinnehåll: Vi kommer att byta skadat timmer på ett äldre magasin. Vi går även igenom hur man lyfter och rätar upp hus och hur man bearbetar timmer för att kunna genomföra åtgärden. Vi går igenom de vanligaste skadorna på timmerstommar samt olika typer av åtgärder beroende på förutsättningar.

Datum: 20-21 april, kl 9-16. Pris: 3 125 kr. Adress: Hammarskog 91. Magasinet på kullen vid parkeringen. Lunch och eftermiddagsfika ingår båda dagar, den som har specialkost skriver det i anmälan.

Sista anmälningsdag är 3 april. Om det blir färre en fyra deltagare ställs kursen in, vilket i så fall meddelas den 5 april. Om det finns restplatser kvar att fylla efter 3 april kommer information om det finnas på den här anmälningssidan och anmälan är fortfarande öppen, annars stängs anmälan.

Din anmälan är bindande och kursavgift återbetalas ej, men du kan skänka din biljett till en annan person. Den personen meddelar på plats att hen ersätter ditt namn på deltagarlistan. Om kursen ställs in återbetalas kursavgiften.

Köp din biljett här!

Sök aktivitet