Samtalskväll om hotad natur

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 22 september 2021
Biotopia
Vasagatan 4
Ekonomikum

Vilka är vinnarna och vilka är förlorarna i svensk natur? Hur ska vi klara utmaningen att bevara vår biologiska mångfald? Välkommen till en samtalskväll om hotad natur. I kvällens samtalspanel kommer Maria Forslund att delta. Maria arbetar på länsstyrelsen i Uppsala som koordinator för hotade arter, och har arbetat med våra uppländska ansvarsarter. Vi har även bjudit in Thomas Loreth Remén som arbetar på Upplandsstiftelsen med naturvård i akvatiska miljöer samt Göran Arnqvist professor i zooekologi vid Uppsala Universitet.

Kvällen börjar med en diskussion där du själv har möjlighet att delta med frågor och funderingar. Efter samtalet kommer vi att besöka naturfotografernas utställning “vinnare och förlorare i svensk natur” som är placerad utomhus med belysning i Vasaparken.

Här kan du se livesändningen:


Skicka intresseanmälan till biotopia@uppsala.se om du är intresserad av att vara med i publiken.

 

Info angående Covid-19

Samtalskvällen är inomhus och med ett begränsat antal platser som anpassas efter rådande restriktioner. Vi kommer även att livesända samtalskvällen så att man kan följa med i samtalet hemifrån. Fotoutställningen är utomhus. Föranmälan till biotopia@uppsala.se

Sök aktivitet