Prova på klättring i Hammarskog för alla åldrar

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 18 september 2022
Dalkarlskärret
Vreta västra

OBS! Aktiviteten är fullbokad!

Vi erbjuder en chans för de som är sugna att testa på klättring med topprep utomhus!

Platsen är vid Dalkarlskärret i vackra Hammarskog, där det finns klätterleder som passar både nybörjare och avancerade klättrare.

Uppsala Klätterklubb ställer upp med erfarna instruktörer och utrustning, Uppsala Naturskola erbjuder enkelt fika och kaffe/varm saft samt håller en eld igång under dagen. Du tar med dig oömma kläder och skor för själva klättringen, gärna ett par gymnastikskor som sitter tätt och bra på fötterna. Ett antal klätterskor finns att låna, men om din storlek skulle saknas eller vara utlånad redan är det bra att ha ett alternativ. Ta även med en lunch att kunna äta utomhus.

Plats: Dalkarlskärret, Hammarskog. P-plats vid Dalkarlskärret. Från P-platsen är vägen fram till klätterklippan utmärkt med gula markeringsband. Observera att det tar 15-20 minuter att gå från parkeringen till klätterklippan! Det går även att ta buss nr 107 till Vreta västra och promenera därifrån till Dalkarlskärret, drygt 1 km.

Kostnad: Aktiviteten är kostnadsfri, men föranmälan och eventuella frågor skickas till shanti.wittmar@uppsala.se I anmälan, ange ålder på deltagare (om barn), antal personer i sällskapet samt om ni vill vara med i tidigare eller senare gruppen.

Åldrar: Alla är välkomna!

OBSERVERA: Vid regnväder måste aktiviteten ställas in. Detta meddelas då senast 08.00 per mejl samma morgon till alla som anmält sig.

Sök aktivitet