INSTÄLLT – Påsklovsfiske med Sportfiskarna

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 7 april 2020
Akademiska Sjukhuset

UPPDATERING 1/4 2020

Inställt påsklovsfiske 

Påsklovsfisket den 7/4 är tyvärr inställt. Anledningen till att förbundet valt att ställa in, efter noga övervägande, är rådande restriktioner, risken för smittspridning samt osäkerheten kring hur corona-situationen utvecklar sig. Vi vill uppmana alla att ta sig ut på egen hand i det fina vårvädret, och håll utkik på vår hemsida efter roliga aktiviteter och tävlingar utomhus för barn och unga! www.sportfiskarna.se. Kanske ses vi till sommaren istället!

———————————————————————————–

Välkommen på prova på-fiske vid Fyrisån! Sportfiskarna finns på plats vid hamnspången nedan Uppsala Danspaviljong mellan kl. 10-15, har med sig all fiske- och säkerhetsutrustning samt bjuder på fika. Aktiviteten passar lika bra för dig som vill prova på att fiska för första gången som för dig som har fiskat mycket förut!
För att minimera risken för smittspridning av viruset COVID-19 har Sportfiskarna tagit hjälp av en smittskyddsläkare för att anpassa upplägget av aktiviteten. Notera därför att vi inte kommer ha möjlighet att bjuda på lunch, så packa gärna en egen matsäck att äta ute i solen. Vi bjuder på portionsförpackad fika! Alla barn kommer i sällskap av vuxen och föranmälan är obligatorisk då vi kommer att ha ett begränsat antal fiskeplatser.

Anmäl er till malin.kjellin@sportfiskarna.se och ange gärna i mejlet om ni har några allergier.

Skulle ni känna av några symptom eller ha närstående som är sjuka stannar ni givetvis hemma – vi kommer att finnas på plats fler gånger under året!

Sök aktivitet