Fjärilssafari för 4-6 åringar -Fullbokat!

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 4 juni 2021
Biotopia
Håga by

Välkommen på mini-safari på fjärilsstigen! Gillar du fjärilar? Idag har du chansen att lära dig mer!  En fjäril kan se ut på väldigt många olika sätt. Det finns små, stora, färggranna eller bruna. Så vad är det egentligen som är typiskt för fjärilar och var brukar man kunna hitta dem? På safarituren lär vi ut hur man känner igen fjärilar och ser efter vilka fjärilar vi kan hitta just nu. Vi samlas vid starten av fjärilsstigen i Hågadalen vid parkeringen Hällens gård. Sen går vi tillsammans till en fikaplats i skogsbrynet och tillbaka (totalt 1km). Vi tar med oss håvar och utrustning som man får låna. Ta gärna med eget fika!  Samling vid starten av fjärilsstigen (följ skyltar från Håga By) vid parkeringen Hällens Gård 13.00. Safarit tar ca 1,5 timme.

Förbokning krävs: Anmäl hela ditt sällskap (även vuxna som följer med) till: biotopia@uppsala.se

Info angående Covid-19

Vi är utomhus vilket minskar risk för smittspridning. Vi hjälps åt att hålla avstånd.

Deltagarantalet är begränsat och föranmälan krävs. Du är välkommen att anmäla intresse till utflykterna genom att maila: biotopia@uppsala.se
Anmälan från 28/5.

Ange vilken utflykt det gäller och antal personer så får du ett svarsmail som bekräftar din anmälan om det fortfarande finns plats. Utflykten kan bli inställd.

Sök aktivitet