Sök skolaktivitet

Boka

Vi vill inspirera lärare och elever genom att erbjuda en rad olika aktiviteter och guidningar inom området naturvetenskap. Du som lärare kan även välja att besöka museet på egen hand med dina elever.

Aktiviteter och guidningar görs tillsammans med någon av våra pedagoger. Om du vill komma till Biotopia med en grupp elever måste du boka besöket i förväg, även om ni väljer att se museet på egen hand.

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan. Vi återkommer med svar så snart som möjligt. Vi får många bokningar under terminstid, så var gärna ute i god tid med din förfrågan! För samma klass kan du boka in max en aktivitet/guidning per termin.

Priset för guidning eller aktivitet är gratis för förskolor och skolor (även friskolor) inom Uppsala kommun. För andra skolor kostar guidning eller aktivitet 800 kronor/klass. Besök på egen hand är gratis för alla.

Du kan också boka ditt besök genom att skicka en bokningsförfrågan till biotopia@uppsala.se. Om du har frågor går det även bra att ringa oss på tel 018-727 63  70 (tis-fre kl. 9 – 17). Vi börjar ta emot bokningar för höstterminen från och med mitten av augusti, och för vårterminen från mitten av december.

Välkomna!

    Boka aktivitet