Skogsträff #12 Påverka politiken!

(Aktiviteten är inte längre aktuell)

Aktiviteten avslutades 5 juni 2019
Biotopia, Vasagatan 4

Välkommen på en kväll om och för skogen i Uppland!

17:30
Mingel, macka och kaffe/te (GRATIS).
OBS! Ta med egen mugg/kopp!

18:00 – 19:30
Föredrag om skog och att påverka politiken (mer info nedan) med Emma Wallrup, biolog och f.d. riksdagsledamot (V). Inklusive paus.

19:00 – 20:30
Samverkan. Vill du diskutera skog? Eller undrar du om din skog har naturvärden? Du har kanske hittat en märklig lav som du vill ha hjälp att identifiera eller idéer på skogsaktiviteter. Stanna kvar efter fördraget så hjälper vi varandra, ett perfekt tillfälle att träffa naturintresserade!

I slutändan bestäms våra förutsättningar för att skydda natur av politiken. Så hur kan en gå tillväga som ideell förening för att påverka politiken i rätt riktning? Och hur gör företag för att få politiken att gynna deras intressen? Biolog och f.d. riksdagsledamot (V) Emma Wallrup berättar om politik, lobbyism och möjligheten att påverka.

Skogsträffen arrangeras av Nya skogsgruppen Uppsala. Ett nätverk inom Naturskyddsföreningen Uppsala som arbetar lokalt med att skydda skog och bevara biologisk mångfald.

Alla är välkomna, perfekt för dig som vill lära dig mer om våra svenska skogar eller börja engagera dig lokalt för naturen!

Hoppas vi ses!

Sök aktivitet